CERTIFICATEN

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Zonneveld Carrosserie. Wij werken volgens strenge veiligheidsnormen. Er is een team van gecertificeerde BHV'ers. Ook worden de gereedschappen en kranen periodiek gekeurd.

Ons beleid is erop gericht het bestaande kwaliteitsniveau te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Hiermee willen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening vergroten om zo goed mogelijk te voldoen aan de geschreven en ongeschreven verwachtingen en behoeften van onze klanten. Het mag duidelijk zijn dat dit gebeurt onder technisch en economisch verantwoorde condities.

Het door ons opgestelde kwaliteitssysteem is een middel waarmee wij onze verwachtingen en die van de klanten waar kunnen maken. Het systeem is volledig in overeenstemming met de norm ISO 9001 (2008), model voor kwaliteitsborging bij het vervaardigen, het installeren en de nazorg.

Het kwaliteitssysteem is voor elke medewerker toegankelijk en bekend. Door elke medewerker kunnen verbeteringen worden aangedragen. Dit betekent dat er in de hele organisatie wordt gewerkt aan en nagedacht over kwaliteit en procesbeheersing.

 

Certificaat_Zonneveld_Beheer_ISO_9001.2008.pdf         ISO 9001:2008 Certificaat Zonneveld Beheer B.V.              
Erkend Leerbedrijf VOC
Erkend Leerbedrijf Kenteq